Configuratie PC ieftin – calculator office cu Intel Celeron, 2GB RAM

În articolul acesta vă voi prezenta o configuratie pc ieftin. Un sitem complet, cu tot cu periferice (tastatură, monitor, mouse) pentru office și desigur, după cum scrie și în...
configuratie1

În articolul acesta vă voi prezenta o configuratie pc ieftin. Un sitem complet, cu tot cu periferice (tastatură, monitor, mouse) pentru office și desigur, după cum scrie și în titlu, cu un preț scăzut. Am mai primit cereri de configurații prin e-mail și am încercat să ajut cât mai mulți, atât cât mi-a permis timpul.

Nu vă așteptați ca sistemul prezentat mai jos să ruleze ultimele jocuri apărute, deoarece acesta este un calculator office, adică de birou. Va putea însă rula cu brio Windows 7 sau Windows 8, suita Microsot Office, chiar și Adobe Photosop sau alte aplicații de care aveți nevoie. SĂ NU VĂ GÂNDIȚI că nu vă puteți juca deloc pe el. O să puteți juca pe el chiar și jocuri mai noi, însă nu la detalii maxime și din punct de vedere al specificațiilor necesare pentru jocuri se va demoda relativ repede.

 Confiugatie PC ieftin :

 

Preț final: 1116 lei

Suplimentar, puteți cumpăra și un DVD Writer, însă acest lucru va crește valoarea cu 89,99 RON.

O să mai revin cu niște configurații și sfaturi de achiziție, pentru altfel de sisteme: gaming, fără limită de buget, etc.

 *SFAT Unele produse le puteți găsi resigilate pe eMAG, iar dacă sunt doar cu ambalajele deschise/bulk sau cu puține urme de uzură, puteți scoate un preț chiar mai bun! Eu persoanl am comandat produse resigilate de le acest retailer și nu am avut probleme. Plus că beneficiați de extra garanția de retur, ce vă oferă 30 de zile în care să returnați produsul fără vreun mtoiv.

Un comentariu
 • Pato Basil
  29 ianuarie 2013 at 11:18 am
  Lasa un raspuns

  bine te-am regasit, nu stiam unde disparusi!

 • Lasa un raspuns

  *

  *

  S-ar putea sa te intereseze: