10 lucruri interesante despre internet

Întreabă pe cineva ce știe despre Internet în ziua de astăzi. Este locul unde se uită la filme online? Este locul unde urmăresc alți oameni pe facebook? Îl folosesc pentru...
internet

Întreabă pe cineva ce știe despre Internet în ziua de astăzi. Este locul unde se uită la filme online? Este locul unde urmăresc alți oameni pe facebook? Îl folosesc pentru descărcarea filmelor p0rn0?

Sigur, dar știți că oamenii realizează doar 49 la sută din traficul total de pe Internet? Restul până la 100% este făcut de boți. De asemenea, știai că viteza Internetului la bordul Stației Spațiale Internaționale este mai mare decât viteza medie la Internet în Australia?

Un alt lucru interesant este că Deep Web, sau internetul ascuns, ce nu este indexat și poate fi accesat doar prin anumite metode, este de 500 de ori mai mare decât internetul de la suprafață, adică decât ceea ce putem vedea și accesa noi. Latvia este a patra țară cu cea mai mare viteză la internet, iar USA este situată pe locul 14. Dar să nu uităm că România este situată pe locul 3.

În 4 ani de zile numărul utilizatorilor de internet a crescut la 50.000.000, în timp ce televiziunii i-au trebuit 13 ani ca să atingă această cifră, iar radioului 18 ani. Apropo, voi știai că primul website a fost realizat în anul 1991? Îl puteți accesa la adresa: http://info.cern.cn. 

O treime din căutările pe internet sunt pentru fotografie și cel puțin 65% din fotografiile de pe internet sunt cu femei nud. Ce e interesant este că 19% din cuplurile căsătorite se cunosc pe internet.

Primul webcam folosit a fost în anul 1993, la Universitatea Cambridge pentru a monitoriza o cafetieră în laboratorul de informatică. Interesant. Acum fetele fac bani cu webcam-ul (unele) iar eu îl folosesc pentru Skype, și asta nu foarte des.

lucruri-interesante-despre-internet

Tu știai aceste lucruri interesante despre internet? Dacă mai știi și altele, secțiunea de comentarii este deschisă!

Un comentariu
 • Tudor
  30 iunie 2014 at 9:00 am
  Lasa un raspuns
 • Lasa un raspuns

  *

  *

  S-ar putea sa te intereseze: