Astazi sunt critic… de moda

Se pare că e perioada premierelor pe blogul meu. După ce acum câteva zile am scris prima dată despre un subiect religios, astăzi scriu despre modă. Critic mai exact....
niki-minaj

Se pare că e perioada premierelor pe blogul meu. După ce acum câteva zile am scris prima dată despre un subiect religios, astăzi scriu despre modă. Critic mai exact.

Eram și eu ca tot studentul în sesiune la shopping, în mall cu prietena mea ce își căuta sandale vara 2014. Cum aruncam și eu cu privirea, dau cu ochii de o domnișoară care mi-a atras atenția. De ce? Sigur nu pentu că era frumoasă și bine îmbrăcată. Cu un stil și mișcări de pițipoancă, duduia purta ceva maieu cu o geacă de piele din scaun de autobuz pe deasupra, albă, ambele de la raionul pentu copii, deasupra buricului, cu bacon-ul (a se citi şuncile) dând pe dinafară.

Pe lângă asta, se uita pe la raftul cu oferta pantofi și iși tinea telefonul în sus de parcă saluta pe cineva, sau… se lăuda cu galaxy S2-ul vechi de trei ani? Nu știu exact. Ironia este că spre deosebire de ea, telefonul avea o carcasă prea mare, cu bir brizuri, în formă de ceva animal. Ea avea haine prea mici în timp ce telefonul avea husa supradimensionată, sigur era ceva în neregulă cu domnișoara.

Când am trecut pe lângă ea, mi-au sărit în ochi și papucii: avea ceva gen Converse cu toc și ca bonus un vârf de tablă ca la bocanci, de culoare…ati ghicit, aurie! Băi, nu sunt eu expert in modă, dar nu inteleg cum unele pot ieși din casă îmbrăcate ca la zoo. Sau nu am eu gusturi în trend cu moda? Ar fi putut ieșit și ea din casă cu ceva pantofi de vara, in ton cu anotimpul, dacă tot aveam puține haine, să nu o strice cu papucii, nu?

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: