Backup pentru poze – spatiu nelimitat de la Google

Acum, cu noua versiune Google Photos ai spatiu nelimitat pentru a-ti tine pozele si video-urile in siguranta. Cel mai interesant anunt facut anul acesta la Google I/O, ce a bucurat atat...
backup

Acum, cu noua versiune Google Photos ai spatiu nelimitat pentru a-ti tine pozele si video-urile in siguranta.

Cel mai interesant anunt facut anul acesta la Google I/O, ce a bucurat atat utilizatorii de Android cat si de iOS a fost lansarea unei noi versuni a aplicatiei de gestionare a fotografiilor de la Google, Google Photos. Acum, pe langa optiunile de vizualizare, gestionare si editare a fotografiilor din telefon, aplictia ofera posibilitatea de backup a unui numar nelimitat de fotografii si video-uri in cloud. Functia era prezenta si pana acum, dar doar in limita spatiului tau de pe Google Drive.

Vei beneficia de spatiul nelimitat daca esti dispus ca fotografiile tale sa fie scalate la o rezolutie de maxim 16 megapixeli si video-urile la 1080p. Pentru mine, personal, limitarea nu ma afecteaza deloc, camera de la LG G2 fiind de doar 13 megapixeli, fotografiile salvandu-se la calitatea originala. Desigur, daca ai telefon cu camera de peste 16Mpx si vrei ca amintirile tale sa fie salvate la rezolutia maxima, poti opta pentru backup in limita spatiului din contul tau de Drive.

backup-spatiu-nelimitat

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: