Black Friday 2016: Flanco – 20 de zile de reduceri

Black Friday Flanco 2016 a inceput pe 1 noiembrie si tine pana pe 20 noiembrie
black-friday-flanco

Black Friday Flanco 2016 a inceput deja pe 1 noiembrie si o sa tina pana pe 20 noiembrie, alaturandu-se astfel celor de la Alex si Media Galaxy cu un Black Friday prelungit.

Vezi aici ofetele Black Friday Flanco 2016

La Flanco o sa gasesti „reduceri pe banda rulanta” la categoriile: electrocasnice mari, electrocasnice incorporabile, electrocasnice mici, televizoare, auto, telefoane si IT. Reducerile sunt de pana la 80%, unele dintre ele fiind chiar foarte atractive. Eu mi-am cumparat stick-ul acesta de 16GB la un pret bun.

Pentru aceasta perioada, Flanco promite 300.000 de unitati dipsonibile in stoc la reducere, produse ce pot fi achizitionate si in rate prin Flanco Credit, oferit pe loc, fara adeverinta de venit. Desigur, evenimentul nu se desfasoara doar online ci si in cele 118 magazine din toata tara.

Desi Black Friday Flanco 2016 dureaza 20 de zile, cele mai atractive oferte sunt lasate pentru ziua 18 noiembrie:

Păstrăm oferte speciale si surprize pentru ziua de vineri, 18 noiembrie, pe care o promitem peste așteptări pentru cei care ne vor călca pragul magazinelor sau vor intra pe siteCEO Flanco

Produsele comandate de Black Friday vor fi livrate prin curier rapid la usa clientului iar transportul este gratuit pentru cumparaturi de peste 100 de lei.

Alte magazine care vor participa la Black Friday 2016: emag.ro, elefant.ro, fashiondays.ro, libris.ro, evomag.ro, cel.ro, depurtat.ro, quickmobile.ro si multe altele. Urmareste aici toate noutatile despre Black Friday 2016!

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: