Blackberry Venice vine cu Android si tastatura glisanta

Recent, au fost multe zvonuri in legatura cu noul smartphone Blackberry, ce are numele de cod Venice. Se asteapta ca dispozitivil sa aiba ca sistem de operare Android, fiind...
blackberry-venice-render_story

Recent, au fost multe zvonuri in legatura cu noul smartphone Blackberry, ce are numele de cod Venice. Se asteapta ca dispozitivil sa aiba ca sistem de operare Android, fiind primul telefon al celor de la RIM ce nu vine cu Blackberry OS.

Acum cateva zile, o imagine cu presupusul telefon fost „scursa” in online, aratand tastatura fizica cu slide de care acesta dispune. Informatii despre faptul ca acesta va fi disponibil in viitor au fost de asemenea anuntate. Recent, au fost postat pe twitter de catre Evan Blass (@evleaks) un nou video ce ne arata cateva din caracteristicile pe care le va avea Venice.

1_blackberry_venice_keyboard_closeup_leak_animation_01

Tastatura cu slide si camera foto de 18 megapixeli sunt detaliate in prima aniamtie, cea de mai sus.

blackberry_venice_keyboard_sliding_leak_animation_01

A doua animatie ne prezinta telefonul in plina glorie, aratandu-ne si miscarea pentru a „descoperi” tastatura. Putem observa ca telefonul pare sa vina cu aplicatii Google precum Drive, Keep, Maps, etc. Zvonurile spun ca va avea si acces la Google Play Store, iar din imagini se confirma un raport anterior in care scria ca va veni si cu Microsfot Apps, precum Bing si Skype.

Din punct de vedere al specificatiilor, se crede ca va veni cu un display Quad HD (2560x1440px), un procesor Snapdragon 808, hexa-core la 1.8 Ghz si 3GB memorie RAM. In imagini ruleaza Android Lollipop, insa cel mai probabil va venit cu Android 6.0 Marhmallow ce a fost anuntat recent.

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: