Canicula

Pe 15 August, mai toata lumea a fost libera, inclusiv eu. Mi-am mai luat liber si cu doua zile inainte, facandu-mi un weekend mai lung in care m-am relaxat venind...
canicula

Pe 15 August, mai toata lumea a fost libera, inclusiv eu. Mi-am mai luat liber si cu doua zile inainte, facandu-mi un weekend mai lung in care m-am relaxat venind acasa. Puteam sa vin la sfarsitul lunii ca sa prind Targul Olarilor, dar am ales sa o fac acum pentru ca a trecut ceva timp de cand n-am mai dat pe acasa. Ce-i drept, credeam ca o sa scap de caldura insuportabila care era de doua zile in Cluj, dar se pare ca nu a fost chiar asa.

Desi cand verificam temperatura de afara pe telefon, observam o diferenta destul de mare, in Cluj fiind cu 6 grade mai mult decat in Radauti in acelasi moment, tot mi se parea extrem de cald. Am avut de facut ceva drumuri cu masina prin diferita parti, iar rtaficul aglomerat plin de numere galbene ( a se intelegete shmekeri din Anglia cu masini de 300 de lire) care nu stiu regulile de circulatie, plus caldura infernala, combinatia perfecta. Cand ajungeam acasa totul era okay, pana deschideam avionul meu din camera (aka PC), moment in care se incalzea si acolo foarte tare.

Partea buna este ca s-a mai racorit, tocmai ce a plouat putin si s-a facut perfect afara. Nici foarte frig, nici foarte cald, numai bine sa scriu articolul asta stand pe banca la umbra. Maine cand o sa plec din nou spre Cluj, sper sa nu fie foarte cald pe drum, ci mai degraba racoare.

Si cand ma gandesc la faptul ca initial voriam sa merg la facultate la Bucuresti, nici nu vreau sa imi imaginez vremea bucuresti pe caldurile astea.

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: