Cat costa ursitoarele pentru botez?

Am observat ca in ultima vreme sunt foarte populare ursitoarele la botezuri. Acestea fac un moment special la eveniment care va lasa participantii cu o amintire placuta. Am participat...
IMG_6653

Am observat ca in ultima vreme sunt foarte populare ursitoarele la botezuri. Acestea fac un moment special la eveniment care va lasa participantii cu o amintire placuta. Am participat la un botez unde parintii au primit o surpriza din partea nasilor, surpriza fiind ursitoarele si chiar am ramas impresionat de fete, care si-au jucat rolul foarte bine. Daca te intereseaza, poti vizionat un video cu ursitoare botez accesand link-ul.

De asemenea am constatat ca in ultima perioada unii vizitatori ajung la mine pe blog cautand pretul pentru ursitoare la botez. Desi nu e ceva in domeniul IT m-am gandit sa fac si un articol despre asta pentru a nu veni vizitatorii degeaba la mine pe blog. In continuare va voi prezenta cea mai buna oferta de ursitoare la botez pe care am gasit-o in momentul de fata, de la infinityevents. Criteriul de alegere a fost pretul, in raport cu parerile altor oameni care au „comandat” ursitoare de la ei.

Daca profitati de oferta lunii, avei posibilitatea de a achizitiona pachetul de 3 ursitoare standart la doar 299 lei. Ce include asta? Show live cu cele trei ursitoare, care reprezinta Sanatatea, Norocul si Iubirea cu o durata de 30 de minute. Conform site-ului dar si review-urilor show-ul este realizat de actrite profesioniste si carismatice. In pachet intra de asemenea si sonorizarea, microfoanele wireless si muzica ambientala. Pachetul mai include cadouri norocoase pentru copil, sesiune foto pentru parinti la sfarsit si un tun de confetti festiv bonus.

Urmatorul pachet este cel de 3 ursitoare standart + ingeras sau ursitoare lea, totul la doar 359 lei. Acesta include cele trei ursitoare din pachetul de mai sus plus una la algere care va fi ursitoarea rea sau ingerasul. Show-ul tot de 30 de minute este, se vor oferi cadouri norocoase pentru copil conform traditiei si desigur muzica ambientala + microfoanele wireless. In cazul alegerii ursitoarei rele, aceasta va realiza un spectacol comic deosebit, iar in cazul alegerii Ingerasului Pazitor, acesta are un rol destul de emotionant, urand copilului de bine in viata si indemanandu-l spre credinta. Si la acest pachet primit un tun de confetti bonus si sesiune foto.

Mai aveti la dispozitie si pachetul de 4 ursitoare standart + ingerasul la 449 lei – acesta include cele patru ursitoare (sanatate, iubire, noroc si ursitoarea rea) + ingerasul de care am vorbit la pachetul de mai sus. Show-ul tot 30 de minute cu aceleasi „accesorii”, cadouri si desigur sesiunea foto.

Ursitoarele stiu ca fiecare bebelus este special de aceea, frumoasele zane concep un text, personalizat, in versuri, potrivit fiecarui bebelus. Showul este imaginat ca un spectacol de teatru,versurile sunt alese cu grija pentru a multumi si cea mai pretentioasa audienta.

Pe langa aceste pachete mai sunt si cateva pachete premium despre care puteti gasi detalii pe site-ul infinitevents.ro. De asemenea va recomand sa rezervati din timp ursitoarele, luna martie fiind luna in care se ofera reduceri destul de mari din cate pot observa. Din ce am vazut la botezul la care am participat si au fost ursitoare nu pot decat sa recomand.

Voi ce parere aveti de ursitoarele la botez?

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: