Cat de des luati masa in oras?

Când eram în liceu, trebuie să recunosc faptul că mergeam destul de des după ore (sau chiar în timpul unora) la o cafea, la un sandwich sau la un...
ocean-view-from-the-restaurant-at-the-12-apostles-hotel-and-spa

Când eram în liceu, trebuie să recunosc faptul că mergeam destul de des după ore (sau chiar în timpul unora) la o cafea, la un sandwich sau la un ceai,  într-un local din apropierea liceului. Aveam multe restaurante de unde alege, dar aveam noi un loc preferat, Șah Mat mai exact. Era la distanță direct proporțională între două licee și ne întâlneam acolot tot timpul mai mulți prieteni. Atunci, mergeam așa ca să treacă timpul și să cheltui banii, ca doar lucram și aveam de unde. Mama mă aștepta frumos cu mâncarea caldă acasă iar eu îi spuneam că nu mi-e foame, am mâncat în oraș.

De când sunt student în Cluj și sunt plecat de acasă, aș vrea ca mama să mă aștepte cu mâncarea caldă, dar asta nu se întâmplă, deci aici câteodată nevoia mă îndeamnă să mănânc fie la restaurant, fie la fast food, KFC sau altceva. Stau aproape de Mall unde pot să merg să diger ceva junk food, dar am și câteva restaurante nunti unde se face mâncare gătită excelentă la un preț bun. Dau de exemplu 10 lei pe meniul zilei cu corbă de pui, papricași de pui cu piure de cartofi + salată. Foarte avantajos din punctul meu de vedere.

În plus, ca studenții, avem și tradiția cu colegii, după fiecare examen ieșim la Decanat, un local din zona facultății la o „oferă”, care constă în cola+cafea la preț promoțional. Deci încă o vizită la un restaurant. Și pentru că astăzi sesiunea s-a terminat, trebuie să ieșim neapărat să sărbătorim, fie că am luat sau nu examenele. După sesiunea de restanțe, mai sărbătorim o dată :)).

Și mai mult, luni este prima mea zi de muncă, în pauza de masă unde o să merg mănânc cu colegii? Probabil la un restaurant ceva, doar nu o să merg până acasă ca să mănân și înapoi la servici. E Cluj, e amiază, e aglomerat iar pauza de masă nu are două ore.

În concluzie, mănânc relativ des la restaurante, dar de acum o să mănânc și mai des. Voi?

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: