Ce este un articol evergreen?

Probabil multi dintre voi care aveti bloguri ati cautat deja pe google metode de a aduce cat mai mult trafic. Am dreptate, nu? Ei bine, cel mai probabil ati...
evergreen-content

Probabil multi dintre voi care aveti bloguri ati cautat deja pe google metode de a aduce cat mai mult trafic. Am dreptate, nu? Ei bine, cel mai probabil ati citit ca o metoda de a aduce multi vizitotatori din google este scrierea de artcole evergreen. Dar ce este un articol evergreen mai exact?

Articolele evergreen te ajuta practic sa ai trafic constant pe blog. De ce? Deoarece continutul din aceste articole este relevant acum, peste o saptamana si peste trei ani. Cuvantul evergreen este folosit de obicei de editori pentru a descrie un anumit tip de articol care, din cauza titlului si subiectului sau, vor fi de interet tot timpul pentru cititori.

Ideea din spatele unor astfel de articole este ca ca ele sunt proaspete tot timpul. De exemplu, la o un site de fitness, care de obicei scrie despre metode si programe de antrenament, un articol despre cum sa-ti faci abdomenul plat sau cu cel mai bun antrenament pentru abdoment, va fi unul evergreen. Ca doar ce vrea multa lume cand se apuca de sala si cauta inainte pe google? Patratele, sa slabeasca, nu?

Exemple de articole evergreen

  • Articole folositoare de genul: Top 10 telefoane cu Android, Limbaje de programare populare
  • Articole cu sfaturi: Top 10 sfaturi pentru a fi eficient la…
  • Articole cu tutoriale: Cum sa faci un site
  • Recenzii: Review Samsung Galaxy S4

Stirile nu sunt articole evergreen pentru ca aceastea vin si pleaca in cateva zile. Tine minte ca trebuie sa folosesti titluri gen „Samsung Galaxy S6 pret si specificatii” si nu „A aparut samsung galaxy S6, uitati niste poze aici”. Cel mai important lucru este ca articolul scris sa fie unic. Daca este copiat google nu-l prea va baga in seama, deci concentreaza-te si scrie un articol original 100%. Cu rabdare si perseverenta vei avea succes.

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: