Coca Cola Life – o noua cola, mai sanatoasa

Ne uităm la noua băutură a celor de la Coca Cola, singura în ultimii 8 ani.   Coca Cola Life, este o băutură scoasă pe piață în urma a cinci...
cola_life

Ne uităm la noua băutură a celor de la Coca Cola, singura în ultimii 8 ani.  

Coca Cola Life, este o băutură scoasă pe piață în urma a cinci ani de cercetări, ce folosește îndulcitor natural, aceasta conținând cu o treime mai puțin zahăr și mai puține calorii decât băutura originală. A fost lansată pentru prima oară în Argentina și Chile, ca rezultat al eforturilor guvernului pentru a combate problema obezității. Anul acesta, în luna Septembrie, va apărea la vânzare și în Europa, în Marea Britanie.

Băutura va fi îmbuteliată într-o cutie verde și va fi îndulcită cu un amestec din zahăr şi extract din frunză de ştevie (Stevia rebaudiana), iar o cutie de 330 ml va conţine 89 de calorii, adică 22.1 grame de zahăr.

De la lansarea Coke Zero, din 2006, compania nu a mai lansat vreo băutură nouă. Acum, cei de la Cola susțin faptul că noua Coca Cola Life „este cel mai nou exemplu din seria de iniţiative prin care compania vrea să promoveze o viaţă mai fericită şi mai sănătoasă”.

Coca Cola Life

De ce Coca Cola Life?

Eu personal nu știu ce să cred despre această nou inițiativă. Adică există deja Diet Coke și Coke Zero care nu conțin calorii, de ce ar lansa un produs de genul acesta? Sunt sigur că o să atragă mulți clienți cu noua lor Cola verde, mai sănătoasă, strategia de marketing fiind foarte bună, dar pe mine mă face să mă gândesc. Practic, ei recunosc astfel că rețeta originală este nesănătoasă și îngrașă, cu toate că în reclamele lor susțin că este un produs sănătos. Ar trebui să am încredere în acest produs nou?

Citeste si:  Black Friday 2016: eMAG - "Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de pana acum"

Știu că cei mai multi Cola addicts sunt conștienți că nu este  băutură sănătoasă și poate vor face trecerea spre Coca Cola Life, pentru a bea ceva mai sănătos, dar să rămână totuși la băutura lor preferată. Știind că s-au făcut cercetări timp de cinci ani pentru această nouă rețetă, presupun că are gust la fel, nu? Oare vor cei de la Cola ca în timă să renunțe la roșu și să treacă la verde?

PS: Nu există date despre când se va lansa băutura și în România.

Voi ce părere aveți despre Coca Cola Life?

3 Comentarii la acest articol.
 • Cenusa Andrei-Mihai
  12 iunie 2014 at 6:46 pm
  Lasa un raspuns

  Superb noul site prietene, succes in continuare in ceea ce faci. Si ma bucur ca mai scrii din cand in cand si pe blog.

  • Husdup Florin
   12 iunie 2014 at 7:20 pm
   Lasa un raspuns

   Mulțumesc Cenu! La fel și ție! Mi s-a făcut dor de scris e blog și am planuri mari, nu mă mai las!

   • Cenusa Andrei-Mihai
    19 iunie 2014 at 11:22 am
    Lasa un raspuns

    Un singur lucru te rog. Scrie corect 😀 :))

  Lasa un raspuns

  *

  *

  S-ar putea sa te intereseze: