Cum ati organiza o zi de nastere pentru copilul vostru?

Salutare! Am scris acum ceva timp, nu mai stiu exact cand, un articol despre ce mi-ar place sa invete copilul meu: sand, inot, tenis, etc. Astazi am alta provocare. Un nepotel...
kids3

Salutare! Am scris acum ceva timp, nu mai stiu exact cand, un articol despre ce mi-ar place sa invete copilul meu: sand, inot, tenis, etc. Astazi am alta provocare. Un nepotel de al meu, implineste 6 anisori iar parintii lui mi-au cerut putin ajutor si niste sfaturi in legatura cu organizarea unei mici petreceri pentru aceasta zi. O petrecere pentru el, impreuna cu colegii lui de gradinita.

In viziunea mea ar trebui sa fie ceva intr-un loc special de joaca pentru copii, cu un clown poate sau ceva personaje dintr-o poveste, pentru o atmosfera de basm, copilareasca. M-am gandit ceva timp la chestia asta, am cercetat, am citit, am cerut si eu la randul meu sfaturi, pentru a nu-mi dezamagi verisoara si am ajuns in final la o hotarare. M-am apucat sa caut persoane pentru a crea atmosfera din povestea lui preferata, sa caut locatie, poate si un clown care sa ii distreze pe copii, insa totul m-a depasit.

Am stat ore intregi in fata calculatorului, am dat telefoane, am intrebat pe forumuri, am dat anunturi, tot ce v-ar putea trece prin cap, dar se pare ca este destul de dificil sa faci asta. Cu locatia am rezolvat rapid, insa cu personajele, mai dificil. Ba lipsa de costume, ba lipsa de nu stiu ce, ba clown-ul vine „la pachet doar cu altceva, ba prea sump, of, greu dom’le!

Cand am vazut ca initiativa mea nu da roade, m-am gandit la altceva. Totul la pachet. Doar trebuie sa fie ceva firme care organizeaza petrecerea cap-coada dupa cerintele clientului, nu? Le platesti ceva, dar stii ca nu mai pierzi ore in sir in cautarea tuturor elementelor pentru a-ti pune planul in aplicare. Asa ca, ce am facut? L-am deschis din nou pe Gogu ( a se citi Google) si am inceput sa caut firma de organizare evenimente, petreceri pentru copii mai exact. Aici nu am mai stat ore in sir, sa dau telefoane, anunturi and stuff. In mai putin de cinci minutele am rezolvat treaba. Nu,nu, mint. Au fost de fapt cam 10-15 minute. Am catutat si ceva review-uri despre firmele care le-am gasit, iar la final am ales compania Infinity Events.

Daca va intereseaza si pe voi, puteti gasi ofertele lor si detalii de contact pe site-ul oficial, www.infinityevents.ro. Sper ca totul sa decurga bine si atat eu, cat si verisoara mea, dar in special copiii sa fie multumiti de petrecere si sa se distreze.

UPDATE: Am salvat articolul ca draft acum ceva timp, neavand timp sa-l public. Ca nu mai modific articolul pun un update aici :). Deci: petrecerea a avut loc si totul a iesit mult mai bine decat ma asteptam. Adica de cum imi imaginam eu o petrece pentru copii de 6-7 ani, totul a fost perfect. Important e ca cei mici s-au distrat, ca le-a placut si ca nu se dadeau dusi acasa.

In concuzie, va recomand si voua sa apelati la o asemenea comapanie organizatoare. Chiar daca dai putini bani in plus poate, diferenta nu este sesizabila, mai ales pentru ca te scuteste pe tine de timp pierdut si de nervii care i-ai putea face luand legatura cu diferite persoane.

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: