Cum să economisești când construiești o casă?

Acum ceva mai mult timp în urmă, niște prieteni de familie au început construcția unei case. Au început prin vânzarea apartamentului care-l aveau, prin crearea palnului și găsirea echipei...
casa

Acum ceva mai mult timp în urmă, niște prieteni de familie au început construcția unei case. Au început prin vânzarea apartamentului care-l aveau, prin crearea palnului și găsirea echipei potrivite pentru construcția casei. Pentu a economisi bani, s-au gândit ca să nu mai plătească oamenii și pentru săparea fundației, beciului și ce mai era nevoie de săpat, așa că au făcut-o chiar ei.

Au căutat pe google închiriez excavator Radauti, au dat peste o firmă serioasă și ieftină, au închiriat un excavator pe câteva ore și fundația a fost spată. De asemenea, alte două avantaje sunt că omul a învățat să opereze cu un excavator într-un timp foarte scurt și a și economisit bani.

După ce s-a ridicat casa, a venit rândul amenajărilor interioare. Din nou, pentru a economisi bani, ei au făcut ce au putut singuri. Mergeau într-o parte în alta, cereau un sfat, o mână de ajutor și încetul cu încetul au făcut ei cu mâna lor, pe placul lor și cel mai important, dacă ceva ieșea prost nu dădeau vina pe meseriași, ci reparau chiar ei.

Pe lângă faptul că ei au economisit bani, au învățat și multe lucruri noi care sigur le vor fi de folos în viitor.

Un comentariu
 • florentin
  20 iunie 2013 at 6:17 pm
  Lasa un raspuns

  e bine de stiut ca exista si asemenea profesionisti

 • Lasa un raspuns

  *

  *

  S-ar putea sa te intereseze: