eMAG.ro are un nou design

Site-ul celor de la eMAG a avut, daca imi aduc eu bine aminte, acelasi design in ulitmii 3-4 ani. In principiu acelasi design ma refer, pentru ca mici schmibari...
emag_design_nou

Site-ul celor de la eMAG a avut, daca imi aduc eu bine aminte, acelasi design in ulitmii 3-4 ani. In principiu acelasi design ma refer, pentru ca mici schmibari au fost facute constant. Acum insa, cu doar doua saptamani inainte de BlackFriday 2015, acesta a imbracat haine noi, avand un redesign total in partea de sus.

emagnouheader

Header-ul este acum intr-una din culorile reprezentative pentru eMAG si anume, albastru inchis, dupa cum puteti observa din fotografia de mai sus. De asemenea, modificari au fost aduse la slider-ul cu oferte de pe prima pagina, acesta vand o dimensiune mai mare si in meniul cu categoriile produselor, „Tehnologii SMART” fiind o noua categorie introdusa.

O alta modificare adusa site-ului este sicky bar-ul. Cand facem scroll, header-ul se transforma intr-o bara care sta tot timpul cu noi si ne ofera acces la categorii, bara de cautare, contul meu, sectiunea de favorite si cosul de cumparaturi.

sticky

Personal imi place cum arata site-ul cu noul header, culorile fiind alese cu gust si facandu-l mai practic din punct de vedere functional. Am mai observat de asemenea ca au introdus un buton eMAG Help in bara de sus, destul de vizibil, unde puteti gasi cu usurinta orice informatie de care aveti nevoie.

Citeste si:  Black Friday 2016: Flanco - 20 de zile de reduceri

Avand in vedere ca mai este foarte putin timp pana la Black Friday iar cei de la eMAG au schimbat design-ul site-ului, poate mai au si alte surprize placute pentru clienti. Cine site? Pana atunci, citeste acest aritcol pentru a fi la curent cu tot ce trebuie sa stii despre Black Friday 2015!

UPDATE: acum avem si niste statistici interesante care „ies” din bara de search:

search_bubbles

Spor la cumparaturi!

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: