Evenimente in aer liber

Mai ales pe timp de vară, evenimentele în aer liber sunt o idee excelentă. Fie că este vorba despre o gală, o nuntă, un bal sau o petrecere selectă,...
dome

Mai ales pe timp de vară, evenimentele în aer liber sunt o idee excelentă. Fie că este vorba despre o gală, o nuntă, un bal sau o petrecere selectă, dacă este ținută în aer liber este frumoasă. Spre exemplu petrecerea ținută la finalul evenimentului TIFF a fost ținută în aer liber, deși a fost o petrecere selectă la care au particpat zeci de actori și personalități.

Problema care intervine în astfel de situații este ploaia. Aceasta poate ruina un eveniment în aer liber, dar pentru ca vremea să nu strice petrecerea, există o soluție: corturile pentru petreceri. Știu, știu, corturi? Sună ciudat, da, chiar și eu la început m-am gândit la un cort de 4 persoane unde se dă o petrecere, sincer. Dar nu, nu este deloc așa. O să vă explic în continuare cum stă treaba cu corturile astea, pentru că este foarte interesant.

Vedeți poza de la începutul articolului? Și pe cea de mai jos? Sigur că le vedeți. Acestea sunt de fapt corturile despre care e vorba, unde se poate găzdui un eveniment, oricare ar fi el.

cort

Sunt o idee foarte interesantă și nu trebuie neapărat cumpărate, ci poți găsi corturi de inchiriat pentru a nu îți face o gaură în buget. Eficiența loc constă în faptul ca se pot transporta si seta rapida, ceea inseamna costuri reduse si timp sporit pentru a va organiza evenimentul.  Dacă ar fi să dau o petrecere în aer liber, cu siguranță aș alege să închiriez așa ceva, mai ales dacă vremea nu este previzibilă. Aș avee de unde alege, de la modele futuriste pana la corturi simple si frumoase.

Pot fi folosite și pentru altfel de lucruri

Aceste chestii, corturile,  pot fi folosite și pentru alte scopuri, cum ar fi amenajarea unei terase pe timp de vară a unui restaurant, fiind o alternativă ieftină și dupa cum s-a menționat, rezistentă intemperiilor vremii. Sau chiar realizarea unui foișor într-o curte, realizarea unui stand publicitar poate, și multe alte lucruri.

Imaginea de la începutul articolului mi-a plăcut foarte tare, de aceea am ales-o ca și imagine featured. Cortul reprezentat în fotografie este disponibil la închiriere, dar mie mi-ar plăcea ideea unui restaurant care să arate așa. Rodunt, cu lumini albastre, flori exotice în jurul lui, înăuntru o ambinață de lux, prețuri scăzute :)), totul ca în vise.

Mă repet și spun că aceste corturi sunt foarte interesante și este foarte bine ca le putem găsi de inchiriat. Astfel, nu trebuie sa le cumparam, sa le folosim o data dupa care sa le tinem acolo degeaba pentru urmatorii cativa ani. Deci, când organizezi următorul eveniment în aer liber?

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: