Facebook Messenger a ajuns la 700 de milioane de utilizatori activi

Aplicatia de mesagarie instanta a celor de la Facebook continua sa creasca, a declarat in aceasta saptamana Mark Zuckerberg. Facebook Messenger a crescut luna aceasta pana la 700 de...
messenger

Aplicatia de mesagarie instanta a celor de la Facebook continua sa creasca, a declarat in aceasta saptamana Mark Zuckerberg.

messenger

Facebook Messenger a crescut luna aceasta pana la 700 de milioane de utilizatori activi, adica oameni ce trimit cel putin un mesaj pe luna cu ajutorul aplicatiei. Asta este cu 100 de milioane mai mult decat in luna martie a acestui an, o crestere considerabila. In noiembrie 2014, messenger-ul avea 500 de milioane de utilizatori.

In februarie 2014, facebook facut un pas mare in industria mesageriei instante, cumparand WhatsApp, cea mai populara aplicatie de mesagerie instant, pentru 22 miliarde de dolari. La acel moment, WhatsApp avea peste 400 de miliaone de utilizatori activi lunar, de atunci numarul dublandu-se, acesta ajungand la 800 de miliaone. Cele 2 aplicatii detinute acum de Zuckerberg insumeaza un total de 1.5 miliarde de persoane active ce folosesc aplicatiile cel putin o data pe luna.

In ciuda numarului mare de utilizatori si monopolului pe piata, aceste doua aplicatii nu sunt singurii jucatori seriosi din domeniu. De exmplu, aplicatia chinezilor, WeChat, avea in martie 500 de miliaone de utilizatori activi. Alta aplicatie, Kik, are 200 de milioane.

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: