Invitatii la evenimente – profesioanle sau homemade?

In timpul liber ma ocup cu web development si design grafic. Acum am doua proiecte la care lucrez asa ca am cam neglijat blogul, insa ocazional scriu si pe...
15112 deschisa_mare_202

In timpul liber ma ocup cu web development si design grafic. Acum am doua proiecte la care lucrez asa ca am cam neglijat blogul, insa ocazional scriu si pe aici. Acum cateva saptamani m-a sunat un prieten si m-a intrebat daca nu pot sa ii fac niste invitatii pentru un botez pe care sa le printeze el la un print shop, ca sa iasa mai ieftin.

Evenimentul ce urma sa aiba loc era unul mai restrans, invitatiile nefiind necesare in numar mare. Ok, am decis sa-l ajut deoarece nu puteam sa-i spun ca nu. Am facut invitatiile impreuna cu el si a iesit ceva chiar frumos, i-a placut si lui si nevestei sale, totul a fost super ok. I-am dat sursa fisierului grafic, a mers cu ea la print shop si astia i-au printat cate bucati a avut nevoie.

Greseala a fost ca nu a printat inainte o invitatie de test pentru a vedea cum iese, a dat comanda si a plecat. Se pare ca nu a ales cel mai profesional magazin de acest gen si invitatiile aveau culori de nuante diferite, lucru care chiar conta, alegand initial nuantele culorilor cu mare grija. Avand in vedere ca nu a fost printat nimic de test inainte, se pare ca a fost nevoit sa plateasca totalul comenzii.

Dupa asta i-am recomandat un print shop cu care lucrez eu si a printat acolo, costandu-l insa ceva mai scump decat ar fi vrut el. Din cauza asta nu cred ca o sa mai fac design-uri pentru invitatii la botez, nunta, etc. decat pentru firme care se ocupa doar cu asa ceva. Nu merita efortul pentru diferenta mica de pret.

Pe langa asta, daca mergi undeva unde firma se ocupa doar cu invitatii de botez/nunta, poti vedea in prealabil modelul, culorile si tot ce vrei. Ai de ales dintr-o gama variata, cu idei si teme diverse si design-uri mai speciale decat pot face cei de la un print shop clasic: modele decupate, text evidentiat, stralucitor si multe altele.

In concluzie recomand ca invitatiile pentru evenimente speciale din viata noastra sa fie facute la o firma profesionala care se ocupa doar cu asa ceva. Spre exemplu deluxe-cards.ro va ofera invitatii de botez la care aveti garantia calitatii si unde puteti avea parte de reduceri si oferte speciale.

Mai exista si varianta invitatiilor home made facute manual de tine – decupate, desenate, lipite, etc., insa acestea nu mi se par profesionale si potrivite pentru evenimente importante. Pe langa asta, cred ca ajungi sa investesti prea mult timp in ele si poate chiar mai multi bani.

Cat despre invitatiile despre care am discutat mai sus, cele cu design facut de tine si printate la un print shop clasic, nu renteaza. Pentru diferenta de pret fata de cele facute de o firma profesionista nu merita sa faci un compromis in privinta calitatii. Va recomand cu caldura deluxe-cards.ro pentru invitatii de calitate la evenimente!

Acestia au si magazine in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi si Suceava, acestea fiind in cele mai importante centre comerciale din localitatile mentionate (Iulius Mall, Afi Palace, etc.)

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: