QuizUP si Think – jocuri bune Android si iOS

QuizUP și Think sunt două jocuri pentru smartphone sau tabletă, disponibile pe Android și iOS care îți testează inteligența. În unul din ele, în Think mai exact trebuie să...
jocuri-bune-android

QuizUP și Think sunt două jocuri pentru smartphone sau tabletă, disponibile pe Android și iOS care îți testează inteligența. În unul din ele, în Think mai exact trebuie să ghicești niște obiecte/filme/expresii după anumte imagini iar celălalt, QuizUP este un joc de Trivia cu peste 220.000 de întrebări din sute de domenii diferite. Dacă ai sesiune și nu ai chef de învățat, îți spun eu că astea două sunt jocurile potrivite pentru tine!

Think

După cum am spus și în introducerea articolului, jocul Think constă în ghicirea unor obiecte, acțiuni, filme sau fraze după anumite  imagini ce îți apar pe ecran. Imaginile sunt e fapt niște icon-uri cu indicii despre cuvintele din care este format titlul sau fraza respectivă, prepoziții, cuvinte de legătură și așa mai departe. Exact ca în imaginea de mai jos:

jocuri-bune-android_think

La prima vedere pare ușor, primele nivele fiind foarte ok, însă pe măsură ce crești și ajungi tot mai aproape de a termina cele 480 de nivele, devine mai dificil. Chestia tricky este că totul vine în ordine aleatoare iar dacă vei căuta răspuns pe google la nivelul X, vei da peste altă imagine. Ceea ce este bine, doar este un joc de gândire, nu?

Vă recomand cu căldură jocul Th!nk, mie mi s-a părut foarte interesant și mi-a răpit două zile din viață!

QuizUP

QuizUP, după cum am scris mai sus, este un joc de Trivia. Cel mai mare joc de Trivia de pe smartphone-uri și tablete. L-am descărcat ieri, în principal pentru că vroiam să joc ceva multiplayer cu prietena mea. Poți da chellenge la prieteni, juca cu oameni random din taote colțurile lumii și alege din sute de domenii, care în total au peste 220.000 de întrebări.

quizup

Astăzi m-am jucat ceva timp pe domeniul Tech, am făcut level 15 parcă și am ajuns pe locul 2 în topul Tech al jucătorilor din România. Vă recomand de asemenea și QuizUP cu căldură. Este un joc care vă prinde, vă distrează (dar și enervează câteodată :)) )  și vă pune mintea la contribuție! Spor la jucat!

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: