„L-ati gasit pe Iisus?” – sau clasicii martori a lui Iehova

N-am scris niciodată până acum, pe niciunde, despre religie, pentru că este un subiect foarte controversat. Mai ales de când Daniel a sfințit ceva studiouri TV cu trafaletul. Astăzi însă,...
martorii-lui-iehova

N-am scris niciodată până acum, pe niciunde, despre religie, pentru că este un subiect foarte controversat. Mai ales de când Daniel a sfințit ceva studiouri TV cu trafaletul. Astăzi însă, după ce au venit doi papițoi la ușă care mi-au oferit hârtia de mai sus, m-am gândit să o fac.

Vreo 16 ani de zile am locuit la bloc, după care 4 ani la casă, iar de aprope un an de când sunt în Cluj stau desigur, la bloc. În cei 16 ani m-am obișnuit să îi dau afară pe ciudații care împărțeau pliante despre biblie pe la apartamente și încercau să te convingă să te convertești la așa zisa lor, religie. Să te facă martor, a lui Iehova. Să nu înțelegeți că sunt rasist, doar mă enervau la culme pentru că îți băgau pe gât ceva ce tu nu vroiai. Le explicai frumos că nu, dar ei continuau și totuși încercau. Se opreau atunci când le ziceai ceva frumos sau le închideau ușa-n nas.

martorii  lu iehova

La un moment dat, m-am mutat și eu la curte. Acolo o singură dată mi s-a întâmplat să îmi calce în curte Iehoviști, pe care am reușit să îi scot afară cu greu. În rest nimic, m-am dezobișnuit de chestii de astea. Până când din nou, m-am mutat, în Cluj. Aici în mai toate stațille de autobuz, găsești papițoi cu un stand cu pliante despre biblie,  despre ce ne poate face stresul, ce crede Dumnezeu despre masturbate și alte chestii (foarte) dubioase.

Ăia nu se bagă în seamă, te bagi tu cu ei dacă vrei. Și bănuiesc că dacă ești întreg la cap, nu vrei. Well, aici au venit de câteva ori, inclusiv astăzi, și au bătut și la ușă, dar n-am fost eu cel ce le-a răspuns. Spre surprinderea mea au dat un pliant doar, cel de mai sus, și ne-au invitat politicos la un eveniment. La care desigur nu merg.

După cum puteți vedea este vorba despre un meeting ceva de-al lor în care vor discuta despre cine este cu adevărat competent ca să conducă Pământul. Cine? Nimei, vă spun eu. Dar nu din punct de vedere religios, nu mă bag la asta. De ce nimeni?

1.  Deoarece dacă ar exista un conducător suprem, atunci ar fi rău. Unul ca Băsescu să fie șeful lui Băsescu. Imaginați-vă. [1];

2. Pentru că toți suntem la fel, suntem egoiști și ne gândim în primul rând la noi și abia după la ceilalți, asta dacă ne mai gândim la ei.

Așadar, nu știu cum încearcă ei cu discursul ăla să spele creierele dar nici nu vreau să aflu.

FACT: Wow, am vrut să dau și eu un search pe Google, ca tot omul, după martorii lui iehova, iar prima sugestie primită a fost: martorii lui iehova periculosiFunny :))

[1] – nu vreau să dezolt cu masonii care conduc lumea, vorbesc strict despre chestii publice 100%.

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: