Good bye Defy, Hello G2

După trei ani și un pic, am renunțat la Motorola Defy-ul meu. A fost un telefon excelent, rezistent la apă, șocuri, la orice. A rezistat extrem de bine la...
lg-g2-large

După trei ani și un pic, am renunțat la Motorola Defy-ul meu. A fost un telefon excelent, rezistent la apă, șocuri, la orice. A rezistat extrem de bine la zeci de zgârieturi și scăpări pe jos violente, chiar și scufundări, etc.  Însă, după atâta timp hardware-ul era deja depășit, aveam procesor cu overclock la 1.2Ghz (single core) și 512Mb RAM care nu erau de ajuns. Soft-ul de la motorola nefiind foarte bun, am avut pe el din primele zile CyanogenMod. În ultima vreme, cu aplicațiile care au cerințe din ce în ce mai mari, murea și CM7.2-ul. Când aveam nevoie de vreo informație de pe internet, așteptam minute bune ca să intre, să caute și câteodată se bloca și necesita restart, mai pierdeam și semnalul, nu se auzea nimic în apel uneori, etc. Plus că bateria nu mai ținea nici măcar o zi…groaznic!

Așa că m-am decis să îl schimb. Inițial am vrut să cumpăr Nexus 5 dar la final m-am decis asupra lui G2. Au mai fost variante dar acestea au fost cele principale. De ce am ales LG G2 și nu Nexus? Dacă aș fi alex Nexus aș fi ales pentru soft, varianta clean de Android. Ăn schimb am ales G2 în principal pentru bateria mare pe care o are, de 3000Mah, cea de la Nexus 5 fiind prea mică pentru nevoile mele.

Pe lângă asta, camera este mult mai bună pe G2, cu stabilizare optică, ecranul puțin mai mare și mai clar având în vedece că pierdem spațiul cu soft keys, design mai special cu butoanele pe spate care sunt foarte comode din punctul meu de vedere, plus alte aspecte. Din punct de vedere al display-ului, unii ar spune că 5.2 inch este prea mare, însă eu îl țin foarte bine în mână și datorită faptului că marginile sunt foarte subțiri dimensiunea nu este extremă. Este la fel de mare ca un Galaxy S4.

Softul de pe LG G2 are într-adevăr, ca de pe orice alt telefon, are software inutil instalt, nu arată la fel de bine ca pe Nexus, dar se mișcă EXTREM de rapid. În combinație cu procesorul puternic, chipsetul video și 2GB RAM telefonul pur și simplu zboară, totul se întâmplă instant pe el fără pic de lag. Dacă aș vrea soft de Nexus aș putea să pun în orice momen CyanogenMod 11 dar momentan nu am nicio intenție.

Nu știu ce să vă mai spun în momentul ăsta despre telefon, poate o să fac și un review detaliat în curând, după sesiune, pentru că acum scriu cam pe grabă. Numai bine!

2 Comentarii la acest articol.
 • Mădălina
  19 iunie 2014 at 9:23 am
  Lasa un raspuns

  Și eu sunt foarte mulțumită de telefon, îl am de două luni. Să-l stăpânești sănătos!

  • Husdup Florin
   20 iunie 2014 at 10:44 pm
   Lasa un raspuns

   Mulțumesc Mădăila! Mă bucur că am făcut alegerea asta, sunt super mulțumit de el!

  Lasa un raspuns

  *

  *

  S-ar putea sa te intereseze: