LG G5 – carcasa din metal si un design total nou

Mai este putin timp la Mobile World Congress 2016, unde se asteapta ca LG sa lanseze noul lor flagship, LG G5. Zvonurile deja prezente in presa ne-au dat informatii despre noul...
LG-G5-leak-Shai-Mizrachi-Android-Authority-840x535

Mai este putin timp la Mobile World Congress 2016, unde se asteapta ca LG sa lanseze noul lor flagship, LG G5. Zvonurile deja prezente in presa ne-au dat informatii despre noul dispozitiv, iar acum, datorita unor informatii 100% sigure de la Shai Mizrachi putem confirma cateva informatii despre urmatorul flagship LG.

LG G5

In primul rand puteam spune ca zvonurile despre dimenisunile telefonului au fost adevarate. Observam din diagrama ca LG G5 va fi mai subtire, mai inalt si mai lat decat dipozitivele curente din seria G. LG G4 masoara 148.9 x 76.1 x 6.3-9.8mm in timp ce LG G5 (se pare ca) va masura 149.4 x 73.9 x 8.2mm.

Ceea ce este de notat este faptul ca LG a mutat butoanele de volum de pe spate, inapoi pe lateral, insa fara dubii acesta este un compormis pentru crearea telefon mai subtire. In timp ce butoanele de volum se muta pe lateral, butonul de power va ramane pe spate sub camera foto si cel mai probabil va avea si un senzor de amprenta, la fel cum am vazut si pe ultimele telefoane din seria Nexus.

Render-ul de mai jos, publicat de CNet Korea, sugereaza din nou faptul ca dispozitivul pe care il asteptam, LG G5, va fi un telefon cu un design total nou.

LG G5

Ce altceva stim despre LG G5? Pana acum, au fost zvonuri destul de credibile despre faptul ca acest dispozitiv va fi din metal – o premiera pentru seria G de la LG – si ca va avea un display edge-to-edge de 5.6″ cu rezolutie QHD.

Citeste si:  Black Friday 2016: eMAG - "Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de pana acum"

LG a confirmat faptul ca LG G5 va fi anuntat pe 21 Februarie in Barcelona, la Mobile World Congress.

via Android Authority

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: