LG Rolly – o tastatura pliabila super cool

Cei de la LG tocmai au anuntat „Rolly”, o tastatura Bluetooth ce se pliaza in patru randuri, ajungand sa arate ca un stick usb putin mai lung si ce...
LG-Rolly-Keyboard-1

Cei de la LG tocmai au anuntat „Rolly”, o tastatura Bluetooth ce se pliaza in patru randuri, ajungand sa arate ca un stick usb putin mai lung si ce poate fi tinuta cu usurinta in geanta sau chiar in buzunar. Desi nu este prima companie care face o astfel de tastatura, este prima care m-a impresionat si care se bucura de reclama buna.

LG-Rolly-Keyboard-1

In comparatie cu alte tastaturi pliabile flexibile, LG Rolly este din plastic solid, oferind astfel un feedback la tastare extrem de apropiat cu cel al unei tastaturi de laptop sau pc, cu care majoritatea dintre noi suntem obisnuiti. In partea din spate exista si doua brate care ajuta sa sustinerea tabletei sau a telefonului si poate fi conectata la doua dispozitive in acelasi timp, schimbarea facandu-se dintr-o simpla combinatie de taste. Foloseste o singura baterie AAA, care ar trebui sa tina trei luni de zile.

LG nu a divulgat inca un pret sau data de lansare pentru Rolly. Mai multe detalii se asteapta la IFA in Berlin, saptamana viitoare. Mai jos va las video-ul de prezentare:

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: