Licenta gratuita Bitdefender Internet Security 2014 – 6 luni

BitDefender este de cativa ani incoace liderul pe piata solutiilor de securitate, atuurile sale fiind detectia excelenta si impactul minim asupra resurselor sistemului. Practic nu iti dai seama ca...
licenta-bitdefender

BitDefender este de cativa ani incoace liderul pe piata solutiilor de securitate, atuurile sale fiind detectia excelenta si impactul minim asupra resurselor sistemului. Practic nu iti dai seama ca este acolo atata timp cat nu exista o amenintare, pentru ca nu incetineste calculatorul si nu iti sare in ochi cu pop-up-uri enervante.

BitDefender Internet Security a primit premiul de cel mai bun antivirus al anului 2014 deoarece ofera protectie superioara pentru toate datele tale, iti protejeaza tranzactiile online prin BitDefender SafePay si iti arata activitatea online a copilului tau, pentru a-l proteja de eventualele amenintari online.

In varianta din 2014 a internet security avem: Noul „Wallet” – un servciu ce iti permite sa iti stochezi securizat si sa accesezi rapid credentialele tale, AntiSpam imbunatatit, deoarece folosind tehnologia Full Cloud impactul asupra sistemului este minim si rata detectiilor mai buna, un nou raport de securitate si Control Parental mai bun, avand inclusiv cu optiuni pentru privacy pe Facebook.

Daca ai alta solutie de antivirus instalata pe sistemul tau, acum este o oportunitate buna sa incerci produsele de Bitdefender si sa profitati de licenta gratuita Bitdefender Internet Security 2014 pe 6 luni. Va puteti lua licenta dumneavoastra de aici: http://www.bitdefender.com/media/html/donotcrack/

Sau, daca nu folositi deloc solutie antivirus, acum este momentul sa incepeti sa o faceti. Trebuie sa va protejati de spam, malware, virusi si alte amenintari online. Daca nu stii care este diferenta intre acestea, am scris mai demult un articol ce s-ar putea sa te intereseze, despre diferenta dintre un vierme, un torian si un virus.

Eu tocmai ce mi-am luat licenta gratuita bitdefender pe 6 luni si imediat ce ajung acasa voi inlocui Avast-ul free cu BitDefender-ul acesta, urmand ca dupa cele 6 luni sa cumpar o licenta. Am mai avut solutia asta de securitate instalata pe PC si Laptop si am fost foarte multumit. V-o recomand cu caldura! Keep safe!

Un comentariu
 • zirou
  15 iulie 2014 at 8:35 pm
  Lasa un raspuns

  Multumesc de pont, chiar acum mi-am instalat si eu bitdefender.

 • Lasa un raspuns

  *

  *

  S-ar putea sa te intereseze: