Momentum – un inlocuitor excelent pentru New Tab in Chrome

Momentum este o extensie pentru browser-ul Google Chrome care personalizeaza tab-ul… New Tab. Este o aplicatie simpla, eleganta, dar si folositoare, care incearca in acelasi timp sa isi motiveze...
momentum

Momentum este o extensie pentru browser-ul Google Chrome care personalizeaza tab-ul… New Tab. Este o aplicatie simpla, eleganta, dar si folositoare, care incearca in acelasi timp sa isi motiveze utilizatorii.

Puteti vedea cum arata extensia in timp ce ruleaza in imaginea de mai sus. In background are o imagine cu un peisaj superb ce se shimba zilnic, in dreapta sus starea vremii si locatia ta, in partea din stanga un buton pentru ‘Apps’ care te duce la aplciatiile pe care le ai instalate in Chrome, pe mijloc ceasul digital cu font destul de mare, iar dedesubt un mesaj de intampinare: Good morning, Florin / Good Afternoon, Florin, acestea depinzand de partea zilei in care ne aflam.

Mai mult de atat, poti sa iti setezi obiectivul principal pentru ziua respectiva si de fiecare data cand dai New Tab iti vei remaniti ce ai de facut. Zilnic iti va aparea mesajul „What is your main focus for today?” pe care va trebui sa-l completezi. Daca vrei si ai cu ce, desigur.Dispune si de „To do”, in partea din dreapta jos gasind un buton ce deschide o lista cu task-urile pe care le ai de inteplinit. Tot in partea de jos, pe mijloc, ai un citat motivational, acesta schimbandu-se de asemenea in fiecare zi. Citatul meu de astazi este: „When you’re going through hell, keep going.” – Winston Churchill.

De mult cautam un inlocuitor pentru New Tab in Chrome. Am dat acum ceva timp peste Momentum dar la inceput am crezut ca nu o sa imi placa. Am gresit, este aplicatia care a fost descarcata de cateva zeci de mii de ori intr-o singura noapte si de 100.000 in 4 luni. Cum am putut sa cred ca nu e buna? Simpla, fumoasa si folositoare. Feature-ul cu lista „De facut” este bine gandit, avand posibilitatea de a bifa task-urile teminate, iar in capul listei aflandu-se textul „5 Thing To Do” respectiv „Nothing to to :)”, in functie de ce avem / nu avem de facut. Aaa, da, sa nu uit. In partea dreapta sus, langa vreme, mai gasim si cate task-uri am facut pe ziua de astazi: „2 todos complete”.

In concluzie, Momentum este un inlocuitor foarte bun daca v-ati plictisit de interfata Chrome-ului pentru NewTab, care pe langa faptul ca arata bine are si functionalitati ce te ajuta. Recomand!

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: