Taximetristul si masajul erotic

Presupun că toți dintre noi am mers cel puțin de câteva ori cu taxiul și că suntem obișnuiți ca vreun taximetrist să înceapă vreo discuție interesantă. Ori se bagă careva și-i taie...
taxi

Presupun că toți dintre noi am mers cel puțin de câteva ori cu taxiul și că suntem obișnuiți ca vreun taximetrist să înceapă vreo discuție interesantă. Ori se bagă careva și-i taie calea și-i umple frigiderul, sau se ceartă cu dispecera prin stație, etc.

De exemplu acu câteva zile unu îmi explica mie de ce are ciudă pe șmecherii cu BMW, cum era să se bată cu unul pentru că a fost nesimțit , ca doar n-au ***** aceeași femeie, unul mai demult îmi dădea sfaturi prietenești ca să nu mă fac taximetrist niciodată ca e o meserie nasoală, altul rasist că nu suportă țiganii și alte chestii dubioase pe care nu mi le mai aduc aminte acuma.

Însă cea mai ciudată fază care mi s-a întâmplat a fost într-o seară când am mers cu taxi acasă la o oră destul de tazie. Mă urc în taxi, îi spun să mă ducă în Mărăști, la care tipul mă întreabă: nu vrei să te duc la un salon masaj erotic? Îi spun că nu, ce-i cu întrebarea asta? La care începe să îmi povestească de clientul anterior: un om în vârstă care vroia să meargă la un masaj erotic dar niciun salon nu îl primea. L-a plimbat de vreo 80 de lei și a învățat locațiile a mai bine de jumătate din saloanele din oraș. Ceea ce este pe de o parte ciudat dar pe de-o parte bine pentru bătrânel este că, într-un final l-au primit.

Vroia și el un masaj rexalant, câteva clipe de plăcere și toți îl refuzau. Ce lume, domnule! Ce e drept, fiecare local, salon, etc. are dreptul de a-și selecta clienela, nu? Deși discuția a început ciudat, am râs puțin cu șoferul de taxi și am purtat până acasă o discuție despre saloanele de masaj erotic. Da, amuzant.  Eu personal, nu știu ce să spun despre aceste business-uri.

Când am aflat prima dată că există așa ceva, eram prin București acum ceva ani și o tipă împărțea pliante pe stradă și întâmplător am primit și eu unul. Atunci mi se părea ceva ciudat, aveam altă viziune despre ele, credeam că este o acoperire pentru alte afaceri însă, după ce niște prieteni au fost și mi-au povestit și mie am realizat că nu e chiar așa. Fetele de acolo chiar te ajută să te relaxezi, ce-i drept în moduri mai speciale... Atmosferă relaxantă, „tot ce ți-ai putea dori” (am încheiat citatul).

Personal nu am participat niciodată la o astfel de ședință de masaj dar recunosc faptul că ar fi o chestie interesantă… cred. Dacă o să aleg vreodată să merg, o să mă asigur că e un salon cu review-uri bune, să nu dau preste vreo locație dezastroasă și mai ales cu fete urâte. Doar mergem la masaj erotic, nu?  Și promit că o împărtășesc cu voi această experiență de îndată ce voi merge.

Sunt printre voi care au fost la așa ceva? Adică multora le e rușine să recunoască, dar totuși, nu e ceva rău. Nu e ca și cum ai merge pe Calea Turzii (if you know what I mean). Deci? Sunteți?

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: