Silicon Valley – o comedie buna de la HBO

Silicon Valley este un serial de comedie de la HBO, lansat in 2014 si este unul pe care vi-l recomand cu caldura. In sepcial daca sunteti pasionati de tehnologie.  Dupa...
siliconvalley

Silicon Valley este un serial de comedie de la HBO, lansat in 2014 si este unul pe care vi-l recomand cu caldura. In sepcial daca sunteti pasionati de tehnologie. 

siliconvalley

Dupa cum m-au obisnuit cei de la HBO, Silicon Valley este inca un serial bun de la ei, pe langa True Detective, Game Of Thrones si chiar Umbre, serialul romanesc. Vi-l recomand tuturor cu placere, iar daca sunteti pasionati de tehnologie vi-l recomand si mai mult.

In serial este vorba despre un tip, Richard, care a dezvoltat un nou algoritm de compresie, extrem de eficient, insa fara sa stie asta. Cum Silicon Valley este regatul gigantilor IT, multe dintre companii vor „sa puna mana” pe acest algoritm. Totul se invarte intre nepriceperea personajelor de a administra o afacere, actiunile lor nesabuite si marile companii care ajuta sau incurca proiectul. Termenii folositi, tehnologiile si datele folosite sunt toate cat se poate de concrete, avand poate posibilitatea si de a invata lucruri noi din domeniul IT. De asemenea o sa vedeti si cum este viata in adevaratul Silcion Valley, cum se comporta companiile mari, cum sunt initiate ideile geniale de startup si multe alte lucruri.

Mai multe nu va spun pentru ca nu as vrea sa va stric placerea de a viziona serialul. Pentru alte detalii aveti mai jos descrierea de pe Cinemagia.ro

Richard (Middleditch) este un programator de calculatoare introvertit care locuieşte în hostelul Haker împreună cu cei mai buni prieteni ai lui: Big Head, infatuatul Gilfoyle (Starr) şi sarcasticul Dinesh (Nanjiani). Acest grup de inadaptaţi sociali trăieşte sub supravegherea lui Erlich, un milionar care le dă voie să locuiască în casa lui gratis – atât timp cât va primi 10% din proiectul lor.

După ce eşuează să vândă un proiect miliardarului Peter Gregory (Welch), Richard este nevoit să lucreze în continuare la Hooli, o companie de tehnologie fondată de megalomanul Gavin Belson (Ross). Când Monica (Crew), şefa operaţiunilor elaborate de Gregory, şi Jared (Woods), un director executiv de la Hooli, îşi dau seama de valoarea algoritmului pentru site-uri, izbucneşte un război al ofertelor între Belson şi Gregory, iar Richard rămâne prins la mijloc.

Dupa cum am mentionat si la inceput, serialul a debutat in anul 2014 si are doar 2 sezoane, dar pline de umor. Un episod are 20 de minute, inca un motiv sa ii dati o sansa macar primelor doua episoade (mai ales ca e sesiune; si cand e cel mai prielnic moment de a incepe un nou serial decat in sesiune, nu?)

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: