SIMULARE BAC 2013 – Subiecte Lb. Romana jud. Suceava

Astăzi, elevii suceveni au susținut Simularea Bacalaureatului 2013 la disciplina Limba și literatura Română! Testarea a avut loc între orele 9 – 12, iar elevii de la profilul de...
bac

Astăzi, elevii suceveni au susținut Simularea Bacalaureatului 2013 la disciplina Limba și literatura Română! Testarea a avut loc între orele 9 – 12, iar elevii de la profilul de filologie au avut subiect diferit! Mai jos aveți subiectul la simulare bac 2013 Suceava, la Limba și Literatura Română pentru celelalte profile!

pag_1_romana

pag_2_romana

Link pentru descărcarea subiectelor la rezoluție mare: SIMULARE_BAC_2013_SUCEAVA_ROMANA!

În celelalte județe simulările deja au avut loc și din câte am auzit la TV, rezultatele nu erau satisfăcătoare, unele fiind ca și cotele la pariuri: 1,25/2,32, etc.

Scopul simulărilor la Bacalaureat este să-i obişnuiască pe elevi cu examenele şi în acelaşi timp profesorii să aibă o diagnoză pe care să bazeze desfăşurarea şi organizarea activităţilor de pregătire a acestor examene pe parcursul semestrului al doilea.

Elevii care participă la simulările de la Bacalaureat dau examen în aceleaşi condiţii ca la un examen normal. Notele nu se pun în catalog, dar elevii absenţi vor fi notaţi în catalog. Elevii care vor fi prinşi copiind sau vor perturba desfăşurarea în bune condiţii a acestor simulări vor avea nota scăzută la purtare. SIMULAREA de la BAC 2013 durează de trei ore.

Acum nu ne mai rămâne decât să așteptăm rezultatele simulărilor și să vedem ce am făcut față de celelalte județe din țară.

Un comentariu
 • Salomeea`s
  22 februarie 2013 at 11:48 am
  Lasa un raspuns

  Din cate stiam eu rezultatele/notele se trec in catalog 😕

 • Lasa un raspuns

  *

  *

  S-ar putea sa te intereseze: