Skandenberg-ul vine si la Radauti

Cred ca multi dintre voi, va intrebati daca mai exista vreun eveniment important ce se intampla sau se va intampla in Radauti in curand, pe langa obisnuitele concerte anuale...
skandenberg-radauti

Cred ca multi dintre voi, va intrebati daca mai exista vreun eveniment important ce se intampla sau se va intampla in Radauti in curand, pe langa obisnuitele concerte anuale de la zilele orasului si Cupa Nikodemus. Aceste tipuri de evenimente le vedem in fiecare an, de multe ori vin aceiasi cantareti, de care sincer sa fiu, poate ne-am cam saturat.

Nu cu foarte mult timp in urma, am vazut ca in Radauti s-a organizat un concurs K1, ce a iesit destul de bine si mi-a captat atentia fata de ceea ce am mai vazut pana acum, cum ar fi meciurile de baschet si de fotbal ale echipelor orasului.

Dar asta nu este nimic, in comparatie cu evenimentul ce va avea loc pe 13 iulie 2014 la club River. Poate va ganditi ce s-ar putea organiza in River in afara de un concurs de dans sau de DJ. Ei bine, un concurs de Skandenberg, in adevarata sa splendoare. Un concurs la care toata lumea poate participa, daca se inscrie duminica, de la ora 10:00 la club River, fiind disponibile pentru concurs toate categoriile de greutate.

Credeti ca acest eveniment o sa fie asa, doar de dragul unui concurs? Ei bine nu va fi asa, fiindca ii vom avea alaturi de noi pe “Pitbul” Atodiresei si “Valahu”, doi oameni foarte populari in ceea ce fac, respectiv K1 si Skandenberg. Pe langa acest lucru, concurentii vor fi premitati cu 400 de lei, o cupa , o medalie si o diploma daca vor castiga primul premiu, cel de-al 2-lea va castiga 300 de lei, o medalie si o diploma, iar locul III va obtine 200 de lei, o medalie si o diploma. Toate aceste premii vor fi oferite castigatorilor din toate categoriile de greutate.

Asa ca, grabiti-va pentru a participa sau a fi martorii unui concurs inedit ce va avea loc la Club River, duminica pe 13 iulie 2014.

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: