Targul Olarilor Radauti 2015 – program si detalii

Traditia Radauteana de a gazdui Targul Olarilor si Mesterilor Populari „Ochiul de Paun” contiuna si anul acesta, in 2015. Dupa cum suntem obisnuiti de mult timp, la sfarsitul lunii...
targul-olarilor-radauti-2014

Traditia Radauteana de a gazdui Targul Olarilor si Mesterilor Populari „Ochiul de Paun” contiuna si anul acesta, in 2015.

Dupa cum suntem obisnuiti de mult timp, la sfarsitul lunii august are loc Targul Olarilor. Anul acesta festivalul a ajuns la a XXXIII-a editie si va avea loc in perioada 28 – 30 August 2015 iar pe langa expozitia de obiecte mestesugaresti, va cuprinde si o serie de activitati artistice si culturale. De asemenea, sa nu uitam de sincronizarea cu premierea castigatorilor cupei Nikodemus 2015 si concertul asteptat de toata lumea, despre care veti gasi detalii mai jos.

Festivalul va aduna mesteri populari din toate colturile tarii: Valcea, Baia Mare, Marginea, Miercurea Ciuc, Deva, Dej, Arad, Bistrita, etc. dar si foarte multi vizitatori ce vor putea admira şi cumpăra ceramică decorativă şi uzuală, vase pentru flori, castroane, farfurii, ulcioare, platouri, etc.

Nelipsite vor fi tarabele cu chinezarii, mici, bere, carnaciori, cozonac secuiesc, porbum fiert si tot tacamul, tiribombele, din ale caror boxe vor urla manele si mix-uri nasoale de pe youtube si desigur nelipsite vor fi distractia, voia buna si injuraturile soferilor pentru gropile si circulatia inchisa din oras. Pentru a vedea programul oficial detaliat al activitatilor dati un click aici

Sambata, 29 August, incapand de la 16:30 va avea loc un Spectacol Folcloric care consta in muzica si dansuri populare pe scena din centrul orasului, iar de la ora 21:00 se continua cu Radauti Summer Party 2015, atmosfera find intretinuta de Dj. Radu si invitatii.

Citeste si:  Black Friday 2016: eMAG - "Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de pana acum"

Duminica, 30 August, incepand cu ora 15:30 va avea loc desemnarea premiilor, de la 16:30 un program artistic de muzica populara, iar apoi de la ora 20:00 mult asteptatul concert care ii are ca invitati pe: Alessia, Pacha Man si Lidia BubleDesi in progrma nu este mentionat, cred ca nu va lipsi nici focul de artificii.

Acestea fiind spuse cred ca am acoperit subiectele de intres major pentru aceasta manifestare si va urez distractie placuta!

targul-olarilor-2015

poster via Doru Clipa

2 Comentarii la acest articol.
 • dan
  21 august 2015 at 8:37 pm
  Lasa un raspuns

  ok sa inteleg ca in septembrie se va termina concertul?;;))))

  • Husdup Florin
   22 august 2015 at 12:18 am
   Lasa un raspuns

   Am observat si eu greseala, am vorbit cu domnul Doru Clipa si a corectat. Maine o sa schimb si eu posterul :))

  Lasa un raspuns

  *

  *

  S-ar putea sa te intereseze: