Ce site-uri viziteaza romanii cel mai des?

Ieri căutam ceva statistici ale unui site pe alexa.com, când dintr-o dată mi-am adus aminte că de mult nu m-am uiat la topul site-urilor vizitate de români. Am vrut...
alexapuntcom

Ieri căutam ceva statistici ale unui site pe alexa.com, când dintr-o dată mi-am adus aminte că de mult nu m-am uiat la topul site-urilor vizitate de români. Am vrut să văd dacă față de acum vreo 3 ani când am intrat utlima data s-au schimbat tendințele, iar topul stă cam așa:

Top cele mai vizitate site-uri din Romania

Pe primul loc se află desigur, google.ro, acesta fiind urmat de facebook.com si google.com. Urmeaza youtube.com, ceea ce era oarecum de așteptat yahoo.com pe locul 5 și neobux.com pe poziția numărul 6. Neobux-ul din câte știu eu este cea mai bună platformă de pat yo click din lume. Chiar scot românașii noștrii bani din PTC? Interesant, dar eu un am răbdare cu așa ceva.

Pe următoarele poziții sunt situate site-urile wikipedia, sursa ta preferată pentru informații, olx sau bătrânul mercador, blogspot, bet365 și filelist.ro, acesta din urmă fiind pe locul 11. Cel mai vizitat magazin online este, după cum ne puteam aștepta, este eMag.ro, acesta aflându-se pe locul 14, iar cel mai vizitat site de știri fiind gândul.info.

Rețeaua linkedin este și ea în top, pe locul 19, iar pe locul 28 avem celebrul site stackoverflow. Se pare că avem mulți români ce caută ajutor la problemele lor pe stackoverflow, sau îi ajută pe alții. Pe poziția 37 se află 9gag iar pe poziția 38 un site din domeniul… vă las pe voi să ghiciți care :)).

Până la locul 50 mai avem site-urile ebay, autovit, thepiratebay, romedic plus alte site-uri de știri.  Până pe poziția 100 avem multe site-uri din domeniul triplu ics, dar și site-uri din alte domenii precum: bestjobs, dexonline, paypal, zoso pe 63 (cel mai vizitat blog din România), cinemagia, rcs-rds, 2parele,  pe locul 100 aflându-se protv.ro.

Acestea sunt top cele mai vizitate site-uri din romania. Interesant să vezi ce se mai vizitează din țărișoara ta, nu? La anul cred că o să mai fac așa o postare, sau de ce nu, mai repede chiar pentru a compara și a vedea cum se schimbă tendințele.

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: