Transportul in comun pe timp de vara

Desi astazi am nimerit si eu intr-un 25 cu aer conditionat, in care spre surprinderea mea era foarte ok temperatura si nu exista niciun miros dubios, nu se intampla...
ratuc-cluj-napoca-nr-9cj-n-79589

Desi astazi am nimerit si eu intr-un 25 cu aer conditionat, in care spre surprinderea mea era foarte ok temperatura si nu exista niciun miros dubios, nu se intampla de fiecare data fericirea asta.

De obicei plec la servici in jur de ora 8:40 cand temperatura de afara nu este exagerat de calda, ci este foarte ok. Merg doua statii cu troleul/autobuzul, ajung la locul de munca, totul bine si frumos. In jur de ora 12 – 13, asta depinzand de cum termin ce imi propun sa fac, ies in pauza de masa. Uneori merg acasa sa mananc, sau undeva la un restaurant in apropiere.

Problema este ca daca merg acasa, ca sa ma incadrez in ora care o am libera, trebuie sa merg cu autobuzul. Cu autobuzul, la ora 12-13, cand e super cald. Daca mai si nimeresc un autobuz fara aer conditionat, unul din ala de prin ’89, am oferta doi in unu: sauna + transport. Daca mai sunt si niste negrii (if you know what I mean) care nu au auzit de sapun in viata lor, amestecul de arome din acel mijloc de transport ma innebuneste. Si nu va ganditi la partea buna a cuvantului.

Oricum, de saptamana viitoare imi expira abonamentul iar cum studentilor de la UTCN nu li se elibereaza abonamente gratuite pe timp de vara, cred o sa aleg mersul pe jos. Nu o sa mai merg acasa in pauza pentru ca nu o sa ma incadrez in timp, asa ca fac si putin sport, dar mai scap si de mirosuri. In cazul in care o sa am de mers distante mai lungi, imi cumpar un bilet si „risc”.

Si deoarece karma is a bitch, m-am bucurat eu degeaba ca am prins un 25 cu aer conditionat in care era foarte racoare si fara mirosuri. Tot astazi, a fost prima mea zi in care nu mi-am luat ghiozdanul cu mine, in care am umbrela. Ce credeti ca s-a intamplat? M-a prins ploaia. Damn you karma!

Fara comentarii

Lasa un raspuns

*

*

S-ar putea sa te intereseze: