Un nou început: husdupflorin.ro

Salutare! Sunt Husdup Florin de la florinblog.info! După cum observați, am făcut trecerea la domeniu domeniu .ro, și asta s-a întâmplat din câteva motive, pe care o să vi...
change-671374_960_720

Salutare! Sunt Husdup Florin de la florinblog.info! După cum observați, am făcut trecerea la domeniu domeniu .ro, și asta s-a întâmplat din câteva motive, pe care o să vi le spun mai jos:

De ce husdupflorin.ro?

M-am hotărât să trec la domeniul specific țărișoarei noastre din mai multe motive. În primul rând, când mi-am făcut eu prima dată blogul vechi, nu știam eu ce e aia optimizare SEO, cum trebuie exact scris, cum trebuie și cum nu trebuie făcut link exchange și mai multe chestii de genul. Pur și simplu făceam cum mă ducea pe mine capul, însă și așa am reușit să ajung ”din greșeală” la pagerank 3. Faza ciudată, și chiar amuzantă într-un fel, este că la o zi după ce mi-am înregistrat husdupflorin.ro am fost penalizat pe Google pe .info și mi s-a dat PR 0 din cauză că am făcut link exchange.

În al doilea rând (am lăsat motivul principal pe locul 2) vroiam un site persoanl, unde să îmi prezint serviciile care le ofer /WebDesign, Design Grafic și dezvoltare front-end/ și să îmi prezint portofoliul în același timp. Dacă cineva vrea să vadă cum lucrez, să pot să îi dau direct o sursă unde poate accesa lucrările mele, fără să mai trimit mail-uri cu imaigni

 Despre ce voi scrie?

După ce am stat puțin pe gânduri în legătură cu asta, m-am hotărât. M-am hotărât ca aici să scriu mai mult despre tehnologie, articole cum ar fi tutoriale, review-uri, recomandări, etc., dar în caleași timp și despre lucruri generale din diferite domenii (un pamflet, o chestie ). În general încerc să ajut oamenii cu tutorialele, cu review-urile și recomandările în alegerea produselor IT, programelor și diferitelor aplicații Android. Și să nu uit de recomandarea de filme.

Sper să mulțumesc cititorii cu conținutul pe care-l voi avea aici, în noua ”casă” și să le fiu de folos. Acesta este scopul meu principal al acestei noi pagini.

9 Comentarii la acest articol.
 • Eugen Stefan Sotropa
  20 august 2012 at 11:37 am
  Lasa un raspuns

  Bine ai venit pe .ro. Să fie într-un ceas bun!

 • D-Petre
  21 august 2012 at 12:38 pm
  Lasa un raspuns

  Mult succes in noul demers blogosferic.

  • Husdup Florin
   21 august 2012 at 12:40 pm
   Lasa un raspuns

   Mulțumesc mult!

 • Mortu
  21 august 2012 at 1:07 pm
  Lasa un raspuns

  bafta, sa ne auzim la 1000 de posturi ;>

  • Husdup Florin
   21 august 2012 at 2:06 pm
   Lasa un raspuns

   Merci, să ne citim cu bine!

 • Cehy
  23 august 2012 at 4:43 pm
  Lasa un raspuns

  Parca arata mai bine blogul acum, succes!

 • Mistocareala
  24 august 2012 at 2:24 pm
  Lasa un raspuns

  Interesant .. bine ai trecut pe .ro 😉

 • KronosBlog
  27 august 2012 at 9:25 am
  Lasa un raspuns

  Sa fie intr-un ceas bun.

 • Lasa un raspuns

  *

  *

  S-ar putea sa te intereseze: